Biografia

Qui sóc?

Biografia
Hola…sóc la Sònia, visc a Caldes de Montbui i sóc una apassionada de la fotografia i la gastronomia.
Fruit d’aquestes dues passions, al 2014 neix el blog Pa amb vi i sucre, un espai creat per compartir les meves receptes i fotografies.
 
Per mi la fotografia és un mitjà per expressar-me, per connectar amb l’espectador, per explicar històries, per emocionar i emocionar-me. És on prèn forma la meva creatitivitat. La fotografia és art; un art infinit del que cada dia aprenc alguna cosa. 
 
Sóc una apassionada de la llum natural, m’encanta el que faig i gaudeixo preparant cada sessió, des de la compra dels millors ingredients i apostant sempre per productes de proximitat i de temporada, com de la preparació de la recepta, l’estilisme, la fotografia i l’edició. 
 
Sóc perseverant i perfeccionista, i això fa que no pari fins que tinc  la foto que vull.
 
Us ha passat alguna vegada que imagineu una fotografia i no pareu fins que la teniu? Doncs això és el que em passa a mi.
 
Tot i que sóc fotògrafa gastronòmica, el meu interès des de ben petita per la natura i la fauna ha fet que també m’hagi desenvolupat en aquestes temàtiques; és per això que dins el meu portfoli he deixat un recull on podràs veure quin és el meu ventall fotogràfic.
 
Per últim us comparteixo una frase del fotògraf Imogen Cunningham que em defineix molt bé.
 
“Quina de les meves fotos és la meva foto preferida? Una que faré demà” – Imogen Cunningham
 
I ara que ja em coneixes una mica; ves aquí si vols saber què puc fer per tu.